O podjetju

Podjetje BTA d.o.o. je v krog svoje dejavnosti povabilo poznane italijanske proizvajalce pakirne opreme ter embalaže, ki s svojo najsodobnejšo proizvodno tehnologijo sodijo v sam evropski oz. svetovni vrh. Ponuja bogat asortiman pakirne opreme, tako da si lahko vsaka stranka izbere tehnologijo pakiranja, ki ji odgovarja. Asortiman pakirne opreme je sledeči:

 • oprema za pakiranje sipkih materialov v papirnate in PVC vreče različnih dimenzij. V tem sektorju pakiranja gre za zelo veliko različnih tipov pakiranja.
 • - za velike produktivnosti ponuja rotacijske pakirne stroje, kateri se uporabljajo predvsem za polnjenje cementa v ventil vreče od 25kg-50kg v cementarnah. Ponudi lahko tudi kompletno paletizacijo vreč in ovijanje polnih palet.

  - za nekoliko manjše produktivnosti ponuja tudi linijske pakirne stroje, kateri prav tako polnijo proizvod v ventil vreče od 10kg do 50kg. Uporabljajo se za polnjenje zidnih malt v prahu rinfuzne moke ipd,

  - ponuja tudi pakirne stroje za manjša pakiranja v papirnate vrečke in sicer od 0,5kg do 5kg. Tak pakirni stroj je primeren za pakiranje moke, sladkorja, soli, gipsa.

  - za mala pakiranja ponuja vertikalne pakirne stroje, ki lahko pakirajo v pokončne stick vrečke ali vrečke s štirimi vari od 1g do 200g. Tak pakirni stroj je primeren za pakiranje servirnega sladkorja, kave, juhe v prahu, majoneze, ketchup in pa tudi proizvodov v farmaciji, kjer ima tudi vse potrebne certifikate.

 • oprema za pakiranje tablet, kapsul ter tekočin v blisterje. Na izhodu take pakirne linije lahko instaliramo tudi stroj za pakiranje blisterjev v kartonček. Taka pakirna oprema se uporablja predvsem v farmaciji.
 • oprema za pakiranje tekočih, pastoznih in tudi praškastih proizvodov v različne plastične ali steklene posodice in tube. Taki pakirni stroji so primerni za polnjenje raznih krem, parfumov, majoneze, meda ter raznih tekočin tudi v farmaciji.
 • oprema za horizontalno pakiranje tako zvano »flowpack« ter robotsko zlaganje spakiranih proizvodov v displaye. Taka oprema se uporablja za pakiranje čokolade, energetskih tablic, briošov, prepečencev, piškotov ipd.
 • oprema za vertikalno pakiranje proizvodov kot so predvsem testenina potem pa še bomboni, piškoti ipd.
 • opremo za proizvodnjo testenine.
 • K pakirni opremi se dobro podaja tudi kartonska embalaža. Tako kupcem ponujamo tudi kartonsko embalažo za pakiranje izdelkov ter kartonska stojala za boljšo izpostavitev izdelkov na prodajnih mestih. Zavedamo se, da sta »obleka« (ali zunanji izgled) izdelka ter njegova postavitev v trgovini zelo pomembna za njegovo prodajo. Zato s kupcem skupaj oblikujemo kreativno embalažo in stojala, ki jih potiskamo z večbarvnim atraktivnim potiskom.

 • Podjetje BTA d.o.o. je uveljavljeno s svojo dejavnostjo tako na slovenskem trgu, kot tudi na trgih Hrvaške, Bosne, Srbije, Makedonije in Črne Gore, kjer ima tudi svoja predstavništva.