Pakirni stroji za vrečenje sipkega blaga

Podjetje FLSmith VENTOMATIC S.p.a. se nahaja v kraju Valbrembo v okolici Bergama v Italiji. Izdelujejo avtomatske rotacijske pakirne stroje za pakiranje sipkega blaga v papirnate vreče od 25kg do 50kg. Specializirano je predvsem za pakiranje cementa, kjer doseže produktivnost tudi do 5000 vreč/uro. Poleg cementa lahko pakira tudi ostale sipke ter granulacijske materijale. Poleg pakirnih strojev izdelujejo tudi avtomatske depaletizerje, avtomatske podajalce vreč ter paletizerje.

Asortiment proizvodov podjetja FLSmith VENTOMATIC:

 • Stroj avtomatsko prijema prazne vreče iz palete ter jih sklada v zalogovnik


 • Rotacijski pakirni stroj, ki je predviden v izvedbi od 4 polnilcev pa do 12 polnilcev.
  Taka tehnologija lahko doseže produktivnosti do 5000vreč/uro


 • Stroj služi za avtomatsko prijemanje praznih vreč iz zalogovnika ter jih nato postavlja na polnilce


 • Stroj služi za avtomatsko zlaganje polnih vreč iz pakirne linije na paleto.


 • Stroj deluje kot paletizer, vendar prijema vreče s pomočjo vakuma. Deluje tako, da prijema več vreč naenkrat, tako da doseže velike produktivnosti.
  Stroj se uporablja za direktno paletiziranje vreč na kamjon na paleto ali pa tudi ne.


  FLSmith VENTOMATIC izdeluje tehnologijo visokih produktivnosti. Podjetje je zelo poznano v opremljanju cementarn, saj ima prav na tem področju veliko referenc. Velik poudarek dajejo servisni službi na prodanih pakirnih linijah s kratkim odzivnim časom popravil. Pakirni stroji so proizvedeni v skladu z evropskimi standardi. Široka referenčna lista kupcev dokazuje veliko zaupanje v tehnologijo pakirnih linij, ki jih je podjetje FLSmith VENTOMATIC namestilo na evropskem trgu.
  www.flsmidth.com