Pakirne embalaže

Podjetje BTA d.o.o. zastopa veliko poznanih italijanskih proizvajalcev kartonaste embalaže iz valovitega kartona in embalaže iz nevalovitega kartona. Poleg tega zastopa tudi italijanske proizvajalce kartonastih promocijskih stojal in pa posebne folije za avtomatsko pokrivanje palet. Partnerji s katerimi podjetje sodeluje so:


  • Podjetje je specializirano za proizvodnjo embalaže iz valovitega kartona za potrebe vinarstva, mlekarstva, pohištvene industrije ter ostalih vrst transportne kartonaste embalaže.


  • je proizvajalec embalaže iz nevalovitega, potiskanega kartona. To so zloženke v potisku offset. Specializirano je za proizvodnjo tovrstne embalaže zlasti v živilski in kozmetični industriji.


  • je velik in priznani proizvajalec stojal, promocijskih pultov ter promocijskega materiala iz kartona za marketinško pozicioniranje blaga na prodajnem mestu.


  • je velik in priznani proizvajalec preformiranih papirnatih vrečk, katere se uporablja za pakiranje praškastih proizvodov kot so moka, sladkor ter drugih praškastih in granulacijskih materialov.