Proizvodnja koncentratov

Podjetje

Bertuzzi

pdf

Podjetje Bertuzzi S.r.l. je bilo ustanovljeno leta 1936, nahaja pa se v okolici Milana v Italiji. Osnovna dejavnost je bila vedno osredotočena na razvoj inovativnih tehnologij za predelavo sadja in zelenjave ter mlekarne. Bertuzzi zlasti načrtuje, proizvaja in dobavlja naprave in stroje za preoblikovanje vseh vrst sadja v sokove, koncentrate, nektarje, otroško hrano, marmelade, gotove pijače in na splošno vse sadje / zelenjavo, kot so kečap, paradižnikova pasta, omake, jogurt, osnova za jogurt, UHT mlečnega kondenzata itd.

Bertuzzi je razvil edinstvene in inovativne tehnologije ter namenske stroje za ekstrakcijo za predelavo kontinentalnega sadja (marelice, breskve, slive, jabolka in hruške), granatnih jabolk, agrumov (pomaranče, limone, grenivke) in zelenjave (paradižnik in korenje) in tropskega sadja. (ananas, mango, guava, pasijonka).

Podjetje Bertuzzi je razvilo tudi bogate izkušnje pri oskrbovanju obratov za predelavo multifruit, ki so namenjene povečanju donosa in kakovosti vsakega izdelka, kar omogoča njihovo delovanje skozi vse leto, kar preprečuje sezonsko zaustavitev.

Procesne linije, katere izdeluje podjetje Bertuzzi izpolnjujejo najstrožje specifikacije za prehranske standarde in imajo visoko stopnjo avtomatizacije, ki bistveno zmanjša stroške poslovanja.

Več o proizvajalcu: BERTUZZI